TOPLINE - BE YOUR BRAND

Vi på Topline Profil AB arbetar sedan 1988 enligt devisen "BE YOUR BRAND". Det ska synas på utsidan och kännas på insidan när man är sitt varumärke.

Identitetsskapande profilering
Att synas genom tydlig profilering betyder i marknadskommunikationen allt mer för att nå framgång hos kunder, medarbetare och andra intressenter i omvärlden.

Idag utgör profilprodukter ca 7,6 % av Sveriges totala marknadsmix och har med fortsatt stadig ökning blivit en mycket viktig identitetsskapande och varumärkesstärkande faktor.

Vi tar, i nära samarbete med dig som kund, fram en genomtänkt profilering som stärker ert företags varumärke och relationer, både externt och internt. Vi skapar specialdesignade profilprodukter och företagsanpassade profileringskoncept. Med vår hjälp kan ni också lägga upp er planering för hela årets marknadsaktiviteter.

En enda kontakt för framgångsrik helhet
Tillsammans med våra systerföretag TL Event och Sefyr Reklambyrå kan vi hjälpa er att bygga helhetskoncept som omfattar profilmarknadsföring, kommunikation och relationer. Kreativitet och långsiktighet kryddat med -glädje och spontanitet definierar oss!

Samarbete med New Wave Group

I Vi på Topline Profil har aktivt valt att jobba nära New Wave Group för att säkerställa vårt arbete för de kvalitets- och miljömål vi satt upp. New Wave Groups inköpsstrategi bygger på att köpa direkt från tillverkaren via koncernens inköpskontor. Genom att ha kvalitetskontrollanter och CSR-personal på plats i fabrikerna förbättrar vi förutsättningarna för ett effektivt hanteringssystem när det gäller hållbarhet och etik. Med de resurser som finns i denna grupp kan ni som kund känna er säker på att de produkter ni beställer tillverkas på rätt sätt.

Välkända varumärken och egendesignade produkter

Hos oss finns alltid information om de senaste trenderna och produktnyheterna i branschen. Här kan ni beställa små kvantiteter med snabba leveranser ur vårt bassortiment, och egendesignade produkter i större volymer, allt enligt överenskomna kvalitetskrav. Orrefors, Kosta Boda, Saga- form, Cutter & Buck och Harvest är några av våra varumärken. Vi ingår i Skandinaviens ledande kedja inom profil, New Wave Profile. Vi samarbetar både med svenska grossister och direkt med större leverantörer i Europa och Asien. Över 30 år i branschen gör att vi, förutom erfarenhet och kompetens, har ett väletablerat nätverk med världsomspännande leverantörs- och distributionskontakter.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss. Vi jobbar efter vår utarbetade koncept Full Service Concept

Miljö & Kvalitet

Miljö och etik har alltid varit viktiga frågor för oss. Vi ställer krav på våra leverantörer att följa de regler och rekommendationer som sats upp både nationellt och internationellt. Vi arbetar löpande med att ställa krav på våra leverantörer om hur de behandlar sina medarbetare samt frågor som rör miljön. Topline arbetar efter kvalitets- och miljöledningssystem enligt SS-EN ISO 9001:2008 samt SS-EN ISO 14001:2004
Vi anser det mycket viktigt att gentemot våra kunder och leverantörer visa att man respekterar olika länders legala krav jämte internationella organisationers syn på grundläggande rättigheter.
Samtidigt som vi är medvetna om hur olika legala och kulturella förhållanden styr fabriker som verkar runt om i världen, sätter vi vikt av att välja leverantörer som jobbar mot icke-diskriminering, förbud mot barnarbete, löner och arbetstider, arbetsförhållanden och friheten att organisera sig fackligt.
Önskar ni ta del av vår ledningssystem kontakta vår kvalitet- och
miljöansvarige, Lars Johansson, lars@topline.se

Korta fakta

Bolagsnamn
Topline Profil AB
Org.nummer
556461-6893
Telefonnummer
033-20 59 00
E-postadress
webb@topline.se